Snart…

– meget snart, får vi ny indbygger i Vodskov. Ikke hos mig, men dog så tæt på, at jeg med garanti får mulighed for at stikke næsen i hvalpepels 🙂

Centio’s Big Ben her skal til Nordjylland og bo sammen med min eks, og mon ikke vores Arabella dermed får sig en ny legekammerat. Jeg vil tro det.

16 Comments

 • Marianne

  Jamen det er jo skønt at se bassemanden her på din blog 🙂 ja i har noget at glæde jer til når Ben kommer til det nord jyske 🙂 og tak Mette fordi du har sat hvalpene på din side :-))

  Knus fra en stolt bordaux ejer :-))
  Marianne

  • Mette

   Jeg kender et par stykker, der glæder sig rigtigt meget 🙂

   Det var så lidt og jeg håber, du tilgiver mig, jeg har stjålet et par af dine billeder.

 • Trine med hundene

  Giver dig fuldstændig ret… Bordeauxen ER en skøn hund og det er svært at finde dens lige :0) Men jeg har så heller aldrig haft en race med SÅ mange skavanker ej at forglemme den alt alt for korte levetid .0( Derfor skal jeg give mig i kast med en helt anden race når pigerne engang ikke er her mere…

  • Mette

   Det kan du have ret i Trine. Vi har så aldrig oplevet nogen af de skavanker – vores tre har stort set kun været til dyrlægen for at blive vaccineret. Nanna og snakker også om en mindre race næste gang… jeg kan bare ikke lige forestille mig hvilken!

 • Deborah

  Smelte, smelte – hold fast den er bare SÅ MEGANUSER!!! Jeg fristes til at få en bordeaux, men i en lejlighed på to værelser går det vist ikke. Helt bortset fra, jeg ikke må have hund.

  • Mette

   Hvem lader sig ikke friste af sådan en lækker hvalp… jeg skal heller ikke ned og kigge så længe der stadig er hvalpe til salg 🙂

 • Gitte

  Det er s.. da ikke til at holde ud :o). Var forbi hjemmesiden i går, hold da k… hvor er de nuttede. Arabella bliver sikker meget begejstret.

  • Mette

   Hun var en skøn legetante da vi selv havde hvalpe – så jeg vil tro, hun synes sådan en lille Ben er dejlig.

 • Katrine

  De er simpelthen så bedårende!! Regnede ikke med, at Jes kunne klare sig uden en bordeaux… Det bliver vist en livsstil, når man først har haft sådan en.

   • Katrine

    Jeppe har også efterlyst en hund, nu hvor vi flytter i hus med stor have. Har altid haft labrador, men er klar på et skift… Overvejer Berner Sennen. Men det må vist liiiige vente til vi har overstået en flytning, en fødsel, en 4 års fødselsdag, og en konfirmation 😉

    • Mette

     Berner Sennen er en skøn hund men den har alt alt for meget pels. Bordeauxen skal såmænd bare klappes indimellem – så er den pelspleje overstået. Næsten.

     Snup en bordeaux og I vil aldrig fortryde det 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *