En anden Bech

Jeg læste i Stiften i dag, at den nordjyske maler Poul Anker Bech er død. Ja, det vil sige han døde faktisk i starten af oktober, så det er ikke “breaking news” og artiklen omhandlede da også en mindeudstilling, der i øjeblikket kan ses på Vensyssel Kunstmuseum. Men nyt var det under alle omstændigheder for mig.

Grunden til jeg bed mærke i netop denne artikel var at Poul Anker Bech sagde mig “noget“… og fornemmelsen viste sig at være rigtig. Jeg har netop inde bagerst fra mit klædeskab fremdraget en fin lille signeret sag, af netop Poul Anker Bech. Jeg er ikke helt 100 på, hvor jeg har det fra og hvordan det overhovedet er kommet i min varetægt – men det stod i mit klædeskab og så må det jo tilhøre skabets ejer. Eller..?

Monstro det kunne være blevet lidt værd nu..? – jeg er ikke så vild med det, så det kunne vel være værd at undersøge og omsætte i lidt cool cash. Måske!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *