En ornlig god suppe

Det er vejr til suppe og her på matriklen holder vi rigtig meget af den her nemt og hurtigt lavede Pebersuppe.

25 g smør/margarine
2 grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
2 røde peberfrugter
1½ l hønsebouillon
1 spsk sød chilisauce
½ tsk edelsüss paprika
150 g flødeost naturel
1 dåse hakkede tomater
½ tsk groft salt
Frikkværnet peber
2 kyllingefileter i tynde strimler (ca. 200 g)

Tilberedning
Smelt fedtstoffet i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og peberfrugter (jeg kører både løg og peberfrugter gennem hakkeren) i ca. 2 min. Tilsæt bouillon og bring suppen i kog. Tilsæt chilisauce, paprika og flødeost under omrøring og lad suppen koge ved jævn varme til osten er smeltet. Tilsæt tomater, salt og peber og bring atter suppe i kog. Kom kødet i suppen og lade det koge i ca. 1 minut. Smag til.

Note
Jeg har en bofælle, som absolut ikke bryder sig om “klumper” i maden, så tomater, ost, chilisauce og krydderier ryger en tur i blenderen. Ikke bare slipper vi for klumperne, men det gi’r også en meget  finere og jævnere suppe.

Server groft brød til.

Bon Appetit!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *