Tante Hanne

Som altid når jeg besøger mine forældre i Hals, skal jeg en tur forbi Tante Hanne. Eller den lyserøde butik som nogen også kalder den. Butikken hedder vist ikke rigtigt noget, men i vores familie hedder den altså Tante Hanne fordi min niece kender forretningsindehaverens nevø… altså er det hans Tante Hanne og så var navnet jo nærliggende.

Her kan man få alskens lækre sager, tøj, smykker, brugskunst…

– og det hele pakkes smukt ind. Her er det en lille ting til poden fra hendes mormor… jeg købte også lidt, både til mig selv og til… shyyyy!

I dag var det et lidt specielt besøg. Der var nemlig en af de andre kunder, en kvinde på min egen alder, som pludselig fik et angstanfald og faldt om midt i butikken. Jeg hørte godt hun begyndte at stamme noget så frygteligt og pludselig lå hun så på gulvet. Hun havde sin gamle mor mig, som tog det ganske roligt. Hun forklarede en forvirret Tante Hanne, at det ville gå over ganske hurtigt og at det ikke var nødvendigt at tilkalde hverken læge eller ambulance…

One Comment

  • MissMuffin

    Jeg kender godt butikken og lader mig også friste når jeg kommer forbi..
    Hals er en skøn by, vi kommer der en del om sommeren især..

    Sikke noget med hende damen der faldt om, godt det ikke var alvorligere…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *