En vaskeægte blondine

Godt så… her kommer den. Men hold den lige for dig selv, ikke? Der er jo ikke nogen grund til at alle får det at vide 😉

Jeg fik jo den her nye Nokia, incl. diverse ledninger, headset, manual osv. Det har altid irriteret mig, at jeg kun havde een oplader. Det ville være rart med en både på kontoret og hjemme. Det lille problem øjnede jeg så lige chancen for at råde bod på… hvis altså bare denne nye oplader var kompatibel med den gamle og vice versa.

Til det brug snuppede jeg min makkers Nokia 6300 (samme model, som jeg vaskede) og stak min nye oplader i den for blot at konstatere… nej den duede ikke.

Makkeren kigger på mig. Først ligner han en, der ikke fatter en pind, men bryder så ud i grin. “Blondinen” her havde nemlig ikke monteret den anden ende af opladeren i en stikkontakt, så der var squ nok en riiiiiigtig god grund til, at hans mobil ikke fluks satte i gang med at oplade.

For pokker… hvor dum kan man være 🙁

11 Comments

 • Niels

  Og historien er sand – et godt billed fra Mette´s liv på arbejdet men det er også det der gør at det er dejligt at komme på arbejde og sidde over for en der giver hendes finger lige indtil hun kommer i tanke om at hun jo ikke gider tage bussen hjem 🙂 Skulle lige se på din side om du fortalte sandheden!!!

 • Anita

  Mmm…ummff…mmfff…muaha ha ha… arj undskyld 😀

  En trøst kan være, at jeg sagtens kunne have gjort det samme. Tak for historien 😉

 • Mette

  hehe – det kan du tro, jeg gør Jens… og nu fik jeg helt røde ører igen.

  Det er stadig sådan Jens, at man kalder mig og mine pc’er for “Mettes testcenter”. Kan det holde til mig, er det okay at rulle det ud i hele firmaet 😉

  Min nye støttepædagog hedder Hr. Bjerre… en meeeeeget tålmodig mand. Også en meget tålmodig mand 🙂

 • Jens Larsen

  I disse tider hvor alt bliver trådløst, så er det da naturligt at tro, at selv strømmen bliver trådløs…

  Det er nu ikke eneste gang du har været blond i din adfærd…. Jeg kan huske da jeg havde min gang som tekniker hos dig… Der var noget med en cd du var kommet til at putte ind det forkerte sted i maskinen, istedet for at sætte den i CD-skuffen, så skubbede du den ind i første og bedste revne i kabinettet. Efterfølgende måtte jeg jo så til at skille maskinen ad, så du kunne få din cd igen…

  Husker du også den episode? 🙂

 • Mette

  @ Anette & Gitte – tak så føler jeg mig ikke helt så dum 🙂

  @ Catarina – pyt… jeg tror det er sundt at kunne grine af sig selv 😉

 • Catarina

  Det kunne jeg A L D R I G have fundet på og jeg er endda blondine. 😆

  PS sig det ikke til nogen, men jow altså det kunne jeg godt, ville bare ikke sådan råbe det ud i verdenen. 😳

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *