Tekniske ufordringer

Heldigt (hvis man må sige sådan) var det, at det var firmamobilen, jeg havde valgt at drukne i vaskemaskinen i fredags. I dag fik jeg nemlig en ny fin Nokia 6303 Classic, som jeg nu er flyttet ind i. Det brugte jeg en stor del af eftermiddagen på.

Min yndlingstekniker mente derfor, at jeg burde ha’ sådan et nyt stykke legetøj hver dag, for så var jeg beskæftiget og de andre havde fred for mig… hvad pokker han så mente med det 😕

Ved frokostbordet sad jeg og funderede lidt over, om det også var måden at få en af de sprit nye bærbarer på – altså ved at sende den gamle gennem en kogevask for eksempel – men mine flyvske planer blev brat stoppet af chefen for den tekniske afdeling. Den historie ville han godt garantere mig, at han ikke hoppede på og i hvert fald ville han gerne se de bukser, hvis lomme jeg kunne glemme en bærbar i 😕

Nu sidder jeg så her og kæmper lidt med at få overført lyd fra pc til tv via hdmi. Men heller ikke her har jeg det store held.

Nå okay… jeg kan vel heller ikke vinde hver gang.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *