Øv altså

Den rødhårede er kommet til skade med det ene ben/pote og kan knap nok gå. Jeg var ude med hende sent i aftes. Der var absolut intet galt, og så her til morgen ville hun ikke støtte på det ene forben.

En samtale med dyrlægen afgjorde, at hun nu skal holdes helt i ro weekenden over og så skulle jeg kontakte ham igen på mandag.

Når man har haft så mange hunde som vi har, er husapoteket heldigvis velforsynet og det indeholdt også nogle af de gode hundesmertestillende. Jeg håber de virker, for det er da en ynk at se en stor aktiv hund ligge passivt hen i sin kurv.

Øv altså. Ingen lange traveture i skoven denne weekend.

9 Comments

 • Pia

  Det er slet ikke sjovt- overhovedet:(
  Jeg blir dog nødt til at kommentere dit billede af hende alligevel, for hold da helt kæft det er et sjovt billede, totalt iorden skudt:o)

 • Mette

  Det er rigtigt træls når de fejler noget man ikke rigtig kan finde nogen umiddelbar årsag til. Men et par Rimadyl hjalp åbenbart gevaldigt på smerterne for både i eftermiddag og til aften ville hun meget gerne med ud. Hun går ikke helt rent men det er langt langt bedre end i morges.

  Jeg håber det hjælper med den ordinerede ro i weekenden.

 • Heidi

  Ja, det er trist når ens kæledyr har smerter og ikke rigtigt selv kan give udtryk for det. Det gør ondt helt ind i mit hjerte når ham af vores er “skidt-mads”. De dejlige dyr må bare ikke lide. God bedring med hende.

 • Rikke

  Øv altså. Håber ikke det er noget alvorligt, og at et par dage i ro bliver eneste nødvendige “medicin”. Det er ikke til at holde ud når de har ondt 🙁

  Rigtig god weekend til jer deroppe 🙂

 • Helle

  For “hunde” da, Mette!!! Jeg ææælsker dine hundebilleder ! :-)))

  Og god bedring med den rødhårede – det der udtryk, er da ikke til at bære.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *