Forstår de ikke et “nej tak”…

I går stod der et par kvinder og ringede på min dør. De lugtede langt væk af Jehovas Vidner, så jeg fortsatte derfor med mine gøremål og ignorerede deres fortsatte ringen.

Det forvirrede dem en anelse for de kunne jo tydeligt se mig der i køkkenvinduet. De forlod min dør, men blev stående udenfor, snakkende og skulende indtil en af dem dristede sig hen og smed noget i min postkasse.

Jeg tror ikke, de er vant til så åbenlys en “kold skulder”. De har været er før, fået et klart “nej tak” – men det kryds der blev skrevet på min dør, er åbenbart ikke læseligt mere.

Jeg hentede deres lille skriv ind sammen med den anden post i dag

Kan det lade sig gøre at få et godt familieliv? Ja det kan det iflg. Jehovas Vidner, hvis man følger nogle enkle og middelalderlige regler, bl.a.

Hustru: “Hav dybt respekt for din mand” – Efeserne 5:33
En hustru bidrager til familiens lykke ved at hjælpe sin mand med at bære hans store ansvar. Det var Guds oprindelige hensigt, for han sagde at hustruen skulle være “en  medhjælp”…

Og så læste jeg ikke længere…

I mine yngre dage havde jeg sikkert lukket op og fundet det morsomt at diskutere med dem, provokere dem. Men jeg gider ikke mere.

Grundloven garanterer talefrihed, men den garanterer ikke at nogen gider høre på dig.

7 Comments

 • Mette

  Det var dæleme smart Inge – jeg har jo været bloddonor så mon ikke jeg har sådan et i gemmerne 🙂 Ellers tror jeg sagtens man kan hente et i blodbanken eller producere et selv.

 • Mette

  Jeg tror bare jeg binder hende uden for næste gang de er i nabolaget. Hvis hun ligger foran døren nærmer de sig sikkert ikke matriklen.

  Jeg hader at blive påduttet noget jeg ikke selv har bedt om. Alle de her sælgere i gågaderne er også en pestilens for mig. Det er møg irriterende ikke at kunne gå på gaden uden at blive stoppet hver 5. meter af en eller anden velgørende organisation.

 • MissMuffin

  Åh ha, de er heller ikke mine ynglings-gæster..
  Vi har et par der florerer her med jævne mellemrum fordi min farmor, som bor inde ved siden af, er dum nok til at diskutere med dem hver gang.. Jeg løber ind i dem hver gang fordi farmor og farfar er i sommerhus og sidste gang blev det lige for meget, så jeg bad på dem skride af h….. til!

  Kunne du ik bar sende den røde ud, det kunne være hun kunne skræmme dem lidt ved at give dem et ordenligt mys!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *