Skandinavisk når det er bedst

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med forfatteren Jo Nesbø’s alkoholiserede, hårdkogte, uortodokse enspænder og hovedperson Harry Hole, burde du gøre det. 

Jeg var så heldig at få hele serien af mine kolleger, mens jeg sidste år var indlagt på hospitalet. Nyeste i serien, “Panserhjerte”, er bestilt hos saxo.com og så snart den udkommer ryger den hjem i min postkasse.

Var der i øvrigt ikke noget med, at jeg ikke skulle købe flere bøger.. 😕

9 Comments

 • Mette

  @Pernille – det var også sådan jeg tænkte.

  @Birgit. Mari Jungstadt er også et dejluigt bekendtskab. Jeg er selv ved at være færdig med Elsebeth Egholms nyeste “Vold og mangt” og den er bestemt også god.

  Jeg har en lidelsesfælle i min nærhed, som jeg deler bøger med og det kan anbefales. Det sparer både penge og reolmeter. Og så bruger jeg også biblioteket i stor stil (når tålmodigheden rækker :?)

  @Alioe – jeg kan allerede mærke det bliver dyrt 🙂

 • Alice M

  Jeg køber svenske bøger hos Adlibris.dk – specielt paperbacks er meget billige. Det er noget med at der er fri prisudvikling på bøger i Sverige hvilket betyder øget konkurrence og lavere priser.

  Som Birgit skriver burde man låne hos hinanden 😉

  Jeg må straks tilmelde mig saxo’s nyhedsbrev.

 • Birgit

  Ha – jeg er også lige ‘kommet til’ at bestille på saxo.dk – Dan Browns den helt nyetse (er ikke udkommet endnu) og så lige et par stykker af Mari Jungstadt. Vi har faktisk samme smag i bøge – vi burde låne af hinanden – det er ved at være temmelig kostbart – for jeg er også hurtiglæser…..

 • Mette

  Jeg er såmænd bare på saxo.com’s nyhedsliste.

  Jeg har overvejet at købe Lars Kepler »Hypnotisören« på original sprog – mest af mangel på tålmodighed med oversætterne. Måske skulle gøre alvor af det. Hvor har du købt dine svenskere Alice?

 • Alice M

  Åh Mette…

  HVORFOR ved du altid før mig når de nye bøger udkommer? Er du på en hemmelig mailing liste jeg bør kende til?

  Jeg må helt klart bestille den nye Hole bog (selvom jeg er mest til dem i paperback).

  Jeg har i øvrigt lige købt/bestilt en af Camilla Läckberg’s nyeste bøger som endnu ikke er kommet til DK. Hun har to nyere end “Tyskungen” udgivet i Sverige pt. – og jeg har så bestilt den ene for den nette sum af 39 kr… Billigt. Sjöjungfrun hedder den ene. Tyskungen læste jeg også på Svensk – det er faktisk ikke så svært som jeg troede.

 • Susanne

  fantastisk.. jeg er ved at være færdig med Liza Marklunds bøger om journalisten Annika Bengtzon. Helt fantastiske bøger..

  Så jeg står og mangler noget at læse i.. så jeg tror jeg følger dit råd

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *