Og glad blev jeg…

Hvis jeg blev glad i går for brevet fra Norrland – så er det intet mod, hvad jeg blev for den besked, der dumpede ind til morgen.

Jeg overvejede længe, om jeg overhovedet turde åbne og kigge… den kunne indeholde hvad som helst. Jeg frygtede hårde/kolde/afvisende/forkerte ord. Og dem kunne jeg bare ikke klare flere af.

– det var det ikke. Tværtimod. Og smilet er igen stort 🙂

Nu mangler jeg så bare, at slippe af med kroppens træthed. Jeg har de sidste dage haft influenzalignende symptomer: tung i kroppen, ondt i muskler, led og hoved… men ingen feber så jeg har trods alt klaret at gå på arbejde. Nu kan jeg bruge weekenden på at restituere – og mon ikke også den psykiske lettelse hjælper godt på vej.

Jeg tror i hvert fald på det holistiske – at der er sammenhæng mellem krop og psyke – så mon ikke det sidste har været har været symptom på det første!

Jeg tror det!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *