Længe leve…

Så fik jeg det også på skrift… frifindelsen

Blodprøvesvarene viser, at der ikke er tegn til nogen form for blodpropaktivitet.

Under den blodfortyndende behandling havde du nedsat koncentration af protein S, der er et af de stoffer kroppen selv danner, og som virker blodfortyndende. Efter ophør med blodfortyndende behandling er værdien fuldstændig normal.

Med baggrund i ovennævnte og som opfølgning på den ambulante konsultation er der ikke nogen indikation for, at du skulle fortsætte i kontrol og behandling.

Nu kan jeg leve normalt igen… smide støttestrømperne, spise broccoli, kaste mig ud i “farlige” aktiviteter, menstruere normalt, flyve til Australien, drikke alkohol i umådeholdne mængder… hvis jeg skulle få lyst.

Sikke en frihed!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *