Hackerangreb…

Jeg har desværre måttet fjerne linket til Deborah… hun, eller rettere hendes blog, er blevet hacket og giver virusalarm ved besøg. Der er ingen grund til at risikere noget eller grund til at sende andre i favnen på hackerne.

 Hun vender selvfølgelig tilbage blandt linkene, så snart hun er oppe og køre igen.

14 Comments

 • helle

  http://www.helleshyggeblog.dk er også lagt ned for anden gang på ganske få dage. Jeg har også skiftet passwords og kører den (næst)nyeste version af WP.

  Min webhotel siger, det kommer ind via wordpress og at det ikke er deres problem.

  Lige nu har jeg bare ladet det ligge. jeg har en backup jeg kan smide op når jeg gider, men hvis jeg skal stå og gøre et hver anden dag, løber jeg sur i det her.

  Jeg har det lige som Deborah – jeg er på herrens mark!

 • Mette

  Hvis du har dine webs liggende hos samme webudbyder kunne det jo være der sikkerhedsbristen ligger… har du prøvet at kontakte dem?

 • Mette

  “Bag enhver klog kvinde gemmer sig et par endnu mere begavede mænd” 🙂 Eller hvordan er det nu ordlyden er?

  Det er i hvert fald tilfældet med mig. Jeg har et par super dygtige fyre (på hvert deres område) bag mig som kan rode mig ud af alle de problemer jeg måtte løbe ind i. De er Guds gave til kvinden, der gerne selv vil og tror hun kan 😉

  Som nævnt på din blog skiftede jeg password på samtlige webs og ikke bare på WP-delen, men også på selve webhotellet. Og det hjalp i mit tilfælde.

  Håber det lykkes for dig Deborah.

  – og så har jeg i øvrigt skyndt mig at tage en back-up 😉

 • Deborah

  Kære Mette

  Det lader til at være skruen uden ende. Nu har de lagt deborah.dk ned igen, og jeg forventer de kaster sig over finishfirst.dk igen også. Hvad har du gjort efter angreb for at undgå igen. Vi (dvs. Michael) har fået mig til at gøre alt hvad vi overhovedet har kunnet komme på. Dvs. Opdatering til nyeste Wp, skiftning af kodeord alle steder og stadig … hvad FANDEN skal jeg gøre??? Du er sådan en klog kvinde, så jeg håber, du evt. kan bidrage med noget viden, for selv Michael er løbet tør for indput nu. Og det nytter jo ikke at skrive nye indlæg hvis man bare skal starte om igen dagen efter. Jeg er med andre ord helt slået ud – kan du hjælpe???

  Kh Deborah

 • Deborah

  Det er hun nu – ja det er ikke sjovt, men jeg var heldig at jeg kun mistede de sidste måneder og ikke det hele!!! Og i parantes bemærket er jeg nu opdateret til NYESTE WP – det var jeg ikke før, og har tilsyneladende også noget at sige.

 • Mette

  Jeg har oplevet et hackrangreb to gange på den måde at de har overskrevet min forside.

  Jeg klarede den ved at tilgå min server direkte, f.eks. via FTP, og slette den index fil hackerne har lagt op. Her efter kørte det uden problemer. Evt. kan man være nødt til at publicere den oprindelige index fil igen.

 • helle

  Jeg satte en blog op for min far (www.ibmh.dk) i den forgange uge – det gik fint, men efter 8 dage, viste den pludselig fejl – det viste sig den var blevet hacket!!!!!
  Siden har jeg forsøgt at reparere på den, ved at lægge WordPress op igen, men den kører stadigvæk ikke …. jeg ANER ikke hvad der er galt og det IRRITERER mig grænseløst 🙁

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *