Det måtte godt vente lidt…

De siger, det er den sidste sommerdag for i år… jeg håber ikke, de får ret. Jeg er ikke klar til efterår endnu, selvom det er uundgåeligt eftersom vi allerede er i september. Der er tændt op i den lille grønne Smokey Joe og hvis ellers – HOST HOST – røgen vil lægge sig lidt, tror jeg oven i købet vi kan spise i haven. Måske også for sidste gang. I år.

I skoven har bierne forladt deres bo i brombærkrattet. Det står helt tomt bortset fra et par enkelte døde beboere, som hænger fast i deres celler. Til gengæld står brombærene snart modne og plukkeklare.

Der er også en slags “efterårs løvfald” hos den rødhårede. Hun smider en masse pels og for at hun ikke skal kaste det hele af sig indendørs, får hun dagligt en tur med striglen. Poden tumler daglig nogen hundrede kilo fjordhest, også med striglen, så Arabellas 50 kg. klares med et snuptag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *