For skidt til at være sandt

Det gik lidt hen over hovedet på mig i går, at Charlotte er død – og jeg måtte åbne den mail fra hendes bror mere end én gang bare for at være sikker på, at det ikke var en eller anden syg joke. Det var det desværre ikke.

Så fandt jeg alle mine gamle fotos frem og rodede lidt i vores lange og fælles fortid. Her er et par stykker fra vores sidste skoledag, hvor hun gi’r den som “Go’e gamle fru Olsen” og svinger matematiklærer Carlsen i en heftig jitterbug.

Der er netop sådan jeg vil huske hende. En humørbombe, altid med en kvik bemærkning og et smil på læben.

4 Comments

  • Liselotte

    Og så blev jeg pludselig lidt rørt også, for jeg husker sagtens Charlotte fra Vejgård Østre. Hun gik en klasse over mig, som jeg husker det. Det gjorde du vel også så, Mette… og sjov var hun. Jeg kan huske hendes grin endnu 🙂

    • Mette

      Jeg gik i klasse med Charlotte fra 69 til 79 og de sidste år var vi bedsteveninder. Jeg kan sjovt nok ikke huske en eneste fra klasserne under mig. Måske hvis jeg så et klassebillede så arkivet kunne blive aktiveret 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *