Så langt så godt…

Så har jeg være i bad… det er da også noget her kl 17.15.  Men udover dét og så en ordentlig tur i skoven med den rødhårede har jeg ikke lavet en fløjtende fis i dag. Arabella har heldigvis været lige så doven.

Den volder stadig en del problemer den nye Fatboy…

Og for så lige at komme rygterne i forkøbet: fredag aften befandt jeg mig ganske rigtigt på et røgfyldt værtshus midt i Vejgaard, i selskab med adskillige mænd og en del øl! Bare så I ved det, hvis I nu skulle høre sladderen ude i byen 😉

8 Comments

 • Jens Larsen

  Det skulle vel ikke være “Stan the man and the bohemian band” du hørte på Café Frederiksberg? Han er da om noget en rigtig mand 🙂 Jeg ville gerne have været der, men var desværre forhindret…

 • Mette

  Det er jeg ked af at høre Leif, men sådan er det desværre. Når man køber en hund, køber man ikke bare en stor glæde, men også en stor sorg.

 • Leif

  Hvor ser den rødhårede bare dejlig ud 🙂

  Min kæreste mistede desværre hendes kære elskede bullmastiff i denne uge, det er hårdt at miste noget, som man føler så meget for 🙁

 • Katrine

  Tak 🙂

  Med rigtige mænd, mener jeg mænd af kød og blod, og ikke alle de opdigtede der flourer i dit liv….

 • Mette

  “Rigtige mænd” er måske så meget sagt 😉

  Jeg vidste ikke du venter dig igen Katrine. Stort tillykke med det!

 • Katrine

  Eeeejjjj hvor fedt!! Havde jeg nu ikke været gravid (og gift, en mindre detalje) Så var jeg bestemt taget med dig!!!! Det er da også på tide, du får luftet ørerne blandt rigtige mænd… istedet for fiktive….

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *