Dyrholmsk Canneloni

Ummm, aftensmaden har stået på Dyrholmsk Canneloni… eller næsten!

Ingen af forretningerne i Vodskov kunne nemlig diske op med friske lasagneplader – udsolgt – i stedet brugte jeg mexikanske tortilla wraps og det var et super alternativ. Tror jeg. Jeg har jo ikke smagt Annes original. Det gør vi næste gang.

Opskriften kan du finde her

Velbekomme!

Og god fredag og god weekend!

3 Comments

  • Inge - Viva Italia

    Det er et farligt mas med canneloni-rør…… jeg plejer at transformere canneloni-fyld om til lasagne-fyld og så går det meget nemmere….. og herregud om pastapladen er flad og fyldet kommer imellem eller om den er rund og fyldet kommer indeni – ja, det betyder vist ikke det vilde for smagsoplevelsen….
    Men jeg er til tider også lidt doven:-)

  • Mette

    Tak for den oplysning… jeg tror faktisk, jeg har købt sådan nogen engang og erindrer også noget med et farligt besvær med at få fyld puttet i… men nu er jeg altså heller ikke nogen ørn i et køkken, så det er nok bare mig 😕

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *