Ny beboer

Vi har fået ny beboer… Stephen, som ellers til dagligt er bosiddende i Norwich, England er for en tid flyttet ind hos os!

Or not..!

Historien er den, at han har købt noget fotoudstyr til mig via nettet og betalt med sit kreditkort. Han kunne sagtens anføre min adresse som modtager, men ikke mit navn – og fordi jeg ikke har den store tiltro til Post Danmark, figurere hans navn pt. for en sikkerhedsskyld på vores postkasse.

Og så gør det vel i øvrig ikke noget at “lade som om” at huset også rummer en beboer af hankøn!

Nej, jeg tror sørme han får lov at blive boende og meget ballade er der jo ikke med ham 😉

(og jeg skal lige hilse og sige at Stephen, som er en ungdomskæreste, er ret godt tilfreds med arrangementet)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *