Cute but phsyco

Min rødhårede veninde bliver 3 år i dag.

Hun er født hos bagerfamilien i Mou og er ud af et slæng på 8 piger. Og så skulle hun i øvrigt slet ikke være flyttet til Vodskov. Hun var solgt til anden side, men forskellige og heldige (for os) omstændigheder gjorde, at hun næsten helt af sig selv faldt ned i vores turban.

Om vi har fortrudt?

Nej da..! Ikke et sekund.

Og så er det for øvrigt meget snart weekend. Teenagetøsefri weekend. Måske bliver den forlænget. Måske ikke. Måske siger jeg ja til weekend ved Vesterhavet. Måske ikke. Jeg lader tilfældet og lysten råde. Som med så meget andet! 🙂

… dejlig weekend til dig!

10 Comments

 • Lotte

  Håber da så absolut ikke i har fortrudt.Vi ved at hun fik det bedste hjem .Stort tillykke med de 3 år.Vi sad på Langeland til festival ,vi havde lige fået 6 dages ferie dejligt.
  Men nu er det atter arbejde der kalder.
  Der kommer nok en som får tæerne til at stritte.Du skal ikke nøjes.

  Stort knus Klumperne fra Århus

 • Mette

  @ Anita – tak for det.

  @ Jonna – desværre ingen hvalpe til Arabella. Jeg har simpelthen ikke råd til hverken at få hende avlsgodkendt eller parret… desuden kan jeg slet ikke overskue, at stå med det hele det store arbejde alene. Hun må forblive jomfru 😉 og hun er heldigvis også ligeglad!

 • Charlotte

  Ah pjat med dig, lidt savl fra eller til:-) Hører at Viktor ikke er velkommen til fødselsdagen bare fordi han er lidt kræsen………Ha en dejlig weekend.

 • Mette

  @ Jeanette – tak for det!

  @ Charlotte – det skal jeg gøre, men jeg venter lige lidt… hun har lige fået et stort kødben så hun har lidt meget savl 😉

 • Charlotte

  Hjertelig tillykke med den rødhårede, hun ser jo dejlig ud som altid:-)Giv hende et knus fra os.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *