Hårrejsende

Garnet skulle trimmes… langt om længe. Og efter næsten 6 uger uden frisørmulighed trængte det noget så gevaldigt.

I morgen er det podens tur til klip og lysestriber.

Samlet pris for mor og datter, kr. 1045,- 😕

Hold da op. Jeg sank lige en tudse, mens jeg kørte visakortet gennem terminalen. Det er sørme godt poden ikke også skal klippes hver 4. uge (og jeg vil til enhver tid holde på hun er sødest med langt hår).

Det kunne hurtigt bliver en tung post på budgettet.

Men med skolestart og bryllup lige forude… nå så pyt da!

.

.

3 Comments

 • Mette

  @Anita – og når først man har siddet i stolen er det for sent at fortryde.

  @Inge – det er ikke dig, de lever af kan jeg høre 🙂
  Som sagt bliver jeg klippet hver 4. uge – straffen for at have valgt det super-nemme korte look. Tilgengæld sparer jeg på de lyse striber… de kommer helt af sig selv og i større og større antal 😉

 • Inge - Viva Italia

  Jeg har lige været ved frisør i dag – for første gang i 5-6 år. Jeg har haft langt hår og klaret mig med “køkken-klip” af spidserne…. Men i dag røg der så lige 20-25 cm og dermed er jeg også blevet slave af de dyre frisørpriser 🙂

 • Anita

  Det er direkte perverst dyrt! Jeg husker, da ældste ikke havde noget job og gerne ville klippes og farves. Så fik hun en tid sammen med mig og jeg måtte slippe med, rundt regnet, 1400 dask. Det var sidste gang det skete :-/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *