Skambidt af…

… nej ikke en kamphund… nærmere en amazone!

Poden startede sin Grønne koncert i går med, at blive bidt temmelig voldsomt i skulderen (det ser langt værre ud i virkeligheden) af en ca. 20 årig pige, og måtte efter koncerten på skadestuen og have en stivkrampeindsprøjtning.

Hun havde tilsyneladende stået i vejen for det her skøre kvindemenneske, og vedkommende reagerede med at bide Nanna – både i armen og i skulderen. I skulderen er der bidt hul og samaritterne anbefalede et besøg på skadestuen.

Nanna siger at vagterne bare stod og så på uden at reagere overhovedet, selvom hun opførte sig ganske aggressivt mod alle omkringstående 😕

Det hjalp meget på smerten, da L.O.C. efter koncerten tog rigtig pænt imod og havde tid til både autografskrivning og fotografering.

4 Comments

 • Susanne

  super godt billede.. men det der bid er da for underligt, tænk at en person vælger at bide en anden.. hvad er det dog for en opførelse..

 • Pernille

  Jeg kommer lige i tanke omm dengang jeg var til grøn koncert og en af drengene i et anfald af kådhed bed mig i armen gennem cowboyjakke og alting med et blåt mærke til følge, hvor tænderne fra både over- og undermund kunne tælles. Jeg blev møgsur – det gik så hurtigt over, værre var det med min mor der flere år efter rynkede på næsen, når lige netop det handyr blev nævnt – ham kunne hun ikke lide!

 • Anita

  Sikke da et hysterisk kvindemenneske. Hun burde have fået en røvfuld og sendt på hovedet i seng uden aftensmad og Grøn Koncert!

  LOC er topsej! Heldige Nanna, trods alt 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *