Mars med forhindringer

Det har ikke været uden problemer at købe havemøbler i IDEmøbler.

Men i dag var det rigtige bord endelig klar til afhentning. Jeg havde betalt sættet allerede ved bestillingen og bordet kostede 499,-. Det vil sige, det var prisen på det bord, der i første omgang var bestilt hjem – fejlagtigt. Jeg havde derfor en lang række mere eller mindre gode argumenter klar, da jeg kørte mod IDEmøbler i eftermiddag, for jeg havde besluttet, at jeg ikke ville gi’ mere selvom det “rigtige” bord kostede 1549,-.

Jeg synes, jeg var i min gode ret til at hjemtage bordet til den udsalgspris jeg havde fået opgivet og betalt – noget andet var forretningens opfattelse.

Men der var ingen ko på isen… jeg blev ikke opkrævet så meget som en krone mere, og på fakturaen figurere bordet nu med en rabat på kr. 1050,-. Det er da okay betaling for besværet jeg har haft med at få det hjem.

Og nu står det der… så mangler vi bare vejret, så vi også kan tage det i brug.

VI VIL HA’ SOLSKIN OG SOMMER

Bare lidt..!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *