ØV ØV ØV

Endelig var mine nye havemøbler klar til afhentning i IDEmøbler Aalborg.

Jeg fik dem fragtet hjem før jeg opdagede, at der stod “square” på kassen med bordet. Det betyder i flg. mine udmærkede engelsk kundskaber “firkant” – og jeg havde sådan set købt et rundt bord!!!

Ganske rigtigt. Kassen indeholdt et fint firkantet cafebord i alu… og ikke mit bestilte sorte runde Mars bord. For pokker da også. Tilbage til forretningen. Ilfg. dem var det en udleveringsfejl og der blev ringet på deres lager så jeg kunne hente et andet med det samme.

Lagermanden beklagede meget og fandt et andet… nøjagtig magen til! Et firkantet alu cafebord! Vi fik fat i sælgeren jeg havde handlet med, og nu er der så forhåbentlig bestilt  det rigtige. Som jeg så igen skal vente en uge på.

Det ender med at sommeren er ovre før vi kommer til at sidde i vores nye møbler.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *