Mars i haven

Nanna og jeg har været på havemøbeludsalg og investerede i et sort Mars cafesæt med tilhørende sort/grå/hvid blomstrede Marimekko hynder. 

Vi har i forvejen et lille cafesæt i hvidmalet træ med bord, to stole og bænk, men pludselig i år er det som om malingen er gået i opløsning og smitter af når man røre ved det. Meget underligt og temmelig træls!

Vi har ikke plads til det store møblement, men vi er også kun os to og det her cafesæt passer os fint. Bordet er altså større i virkeligheden, og man kunne sagtens sidde 4 omkring det! Desværre var det ikke en lagervare og i dag er vores sidste dag med bil… vi må fri til Jimmy, som altid er så sød at hjælpe os med alting!

– og så er det i øvrigt PUST STØN sindsygt varmt i dag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *