… med ét smæk

Jeg har længe haft lyst til at læse Dinosaurens Fjer. Og jeg har længe haft lyst til at prøve konceptet “lydbog”.

Så sent som i formiddag sad jeg og overvejede at downloade netop Dinosaurens Fjer fra saxo.com. Heldigvis gjorde jeg ikke det – for jeg er lige vendt hjem fra Netto, hvor de havde den på tilbud til kr. 30. Saxo.com ville ha’ 199 for samme.

Så nu ligger den på Den lille Grønne – og så må jeg prøve om lydbogskonceptet er noget for mig!’

8 Comments

 • Mette

  Jeg glæder mig til at få det afprøvet. Jeg har tidligere downloaded en bog fra dr.dk, men enten fangede bogen mig ikke eller også lod jeg som Stine skriver tankerne tage på himmelflugt 🙂

  Desværre har netlydbog.dk valgt at bruge en type beskyttelse af deres filer, som ikke er kompatibel med en iPod – trods det at det er den meste slogte mp3-afspiller – og jeg kan derfor ikke bruge netlydbog.dk, selvom jeg gerne ville.

  Jeg har netop fået anbefalet Dinosaurens Fjer af flere herinde og glæder mig til at komme i gang. Men én ting af gangen. Jeg nyder stadig Mari Jungstedt’s sidste 🙂

 • Stine

  Jeg elsker lydbøger og hører dem når jeg strikker, vasker op, kører bil, etc. Når jeg bare ligger ned og hører dem går tankerne på himmelflugt men kombineret med noget andet er det rigtig godt.

  Nu har Rikke reklameret for netlydbog.dk for selvom 30,- er billigt er gratis jo svært at konkurrere med 😉

  Og så er den bog en af de bedste jeg har læst længe!

 • Line

  tak for dit svar om Libri di Luca – jeg kan forstå, at jeg ikke helt fangede den… Måske fordi jeg hørte den som lydbog, mens jeg gik og malede i entreen. Jeg må tage revanche engang. Lige nu venter Nattog til Lissabon samt Havets Katedral – og Dinosaurens Fjer 🙂

 • Rikke

  Kom du bare i sving Mette, for lydbøgerne er dejlige. Jeg er flittig låner på biblioteket, som nu for øvrigt har fået et gratis tilbud om direkte download fra nettet (netlydbog.dk, kræver at man får en adgangskode på det lokale bibliotek). Og ja, det smarte er nemlig, at man kan lave mange andre ting mens man hører den ene skønne bog efter den anden 🙂

 • Pernille

  Jeg elskede lydbøger, da jeg var barn. Dengang kunne de kun lånes på biblioteket, hvis man havde svært ved at læse, det havde jeg ikke, men jeg fik alligevel en bibliotikar overbevist og et notat på mit lånerkort, om at jeg kunne få lov at låne.
  Det var så hyggeligt at lave alt muligt, mens jeg til en forandring fik læst historie op, eller bare ligge i sengen og lytte.
  Det er mange år siden, jeg sidst har hørt lydbøger, ind imellem får jeg lyst igen, men det er lissom jeg glemmer det 🙂

 • Mette

  hehe – ja det er jo så et spørgsmål… nogle ældre har jo også lidt svært ved at høre 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *