Weekendsamvær

ØH… når man nu holder 3 ugers sommerferie, er de normale samvær-weekends så ikke stillet i bero, eller er det meningen at poden skal være på weekend hos sin far midt i vores (hendes og min) sommerferie?

 Nogen der ved det..?

6 Comments

 • Mette

  Jens, her handler det lidt om at faderen har prioriteret sin ferie således, at han har to dage sammen med sin datter og derfor ville bøde lidt på sin dårlige samvittighed ved at udvide ferien med en weekend!

 • Jens Larsen

  Tænk sig, jeg plejer at spørge min børn hvad de har lyst til istedet for at gøre det til en konflikt mellem forældrene og det middelalderlige statsamt 😉

 • Pernille

  Vi endte i sin tid med en skriftlig aftale. Der står, sort på hvidt, at ungerne er hos mig i min ferie, uanset at vi render ind i faderens weekender.
  Den rådgiver, der hjalp os med aftalen, skev det helt af sig selv, så det så være gængse regler – hvilket Lene også siger. Der skal da også være mening med galskaben!

 • Lene fra Træskolandet

  Hej Mette.

  Nej selvfølgelig skal hun da ikke på weekend hos sin far i jeres ferie, hvordan kommer han nu på den idé.
  Det kunne da se kønt ud, hvis I var 3 uger på ferie (i udlandet), og hun skulle flyve hjem for at holde weekend hos ham. Næ der må da være en grænse…

  Og her udtaler jeg mig som en garvet “rotte”.

  Knus fra troperne
  Lene

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *