Udbryderkongen Viktor

Vi har feriebarn i denne uge… eller feriehund er det vel.

Viktor er af egen avl og var engang sød nem og nuttet 🙂 Han er noget af en mundfuld som 2 årig. Ikke nok med at han går i snor som et pund pølser, han har også vist sig at være et tudefjæs og en udbryderkonge 😉

Arabella sover i bryggerset og her fik Viktor helt naturligt også installeret sin kurv. Allerede første nat hoppede han over sikkerhedsgitteret, som adskiller ud til køkkenet og synes han ville besøge mig ovenpå. Det gav lidt tummel med at få ham bugseret ned af trappen igen, men det gik!

I dag har Nanna og jeg været en lille tur på arbejde. Vi var nok væk i to timer og da vi kom hjem blev vi mødt af dette syn:

Viktor på den forkerte side af “hegnet”, en bagepose med rundstykker lå smuldret i atomer på gulvet, sammen med en tallerken med et stykke kagemand fra i går, en lighter og diverse papirer… han havde været i sofaen, trods det at jeg havde skubbet sofabordet hen foran, men så kan man jo altid bare tage den hen over ryglænet 😕

Spise vil han ikke uden at få blandet alverdens lækkeriet i maden, i hvert fald iflg. hans far… det har vi så til gengæld ikke haft problemer med. Han spiser tørfoder uden brok (og om ikke andet skal han nok spise når han bli’r sulten nok)!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *