Udbryderkongen Viktor

Vi har feriebarn i denne uge… eller feriehund er det vel.

Viktor er af egen avl og var engang s√łd nem og nuttet ūüôā Han¬†er noget af en mundfuld som 2 √•rig. Ikke nok med at han g√•r i snor som et pund p√łlser, han har ogs√• vist sig at v√¶re et tudefj√¶s og en udbryderkonge ūüėČ

Arabella sover i bryggerset og her fik Viktor helt naturligt ogs√• installeret¬†sin kurv. Allerede f√łrste nat hoppede han over sikkerhedsgitteret, som adskiller ud til k√łkkenet¬†og synes han ville bes√łge mig ovenp√•. Det gav lidt tummel med at f√• ham bugseret ned af trappen igen, men det gik!

I dag har Nanna og jeg v√¶ret en lille tur p√• arbejde. Vi var nok v√¶k i to timer og da vi kom hjem blev vi m√łdt af dette syn:

Viktor p√• den forkerte side af “hegnet”, en bagepose med rundstykker l√• smuldret i atomer p√• gulvet, sammen med en tallerken med et stykke kagemand fra i g√•r, en lighter og diverse papirer… han havde v√¶ret i sofaen, trods det at jeg havde skubbet sofabordet hen foran, men¬†s√• kan man¬†jo altid bare tage den hen over rygl√¶net ūüėē

Spise vil han ikke uden at f√• blandet alverdens l√¶kkeriet i maden, i hvert fald¬†iflg. hans far… det har vi s√• til geng√¶ld ikke haft problemer med. Han spiser t√łrfoder uden brok (og om ikke andet skal han nok spise n√•r han bli’r sulten nok)!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *