Tæl til ti… tæl til ti… tæl til ti

Natten var træls… rigtig træls – og dagen fortsatte i samme spor.

Da arbejdsdagen var en time gammel “frøs” min pc og den kom aldrig op at køre igen.  Jeg forsøgte selv med adskillige genstarter, kun for at få den ene mystiske fejl efter den anden. Havde mest lyst til at kyle l***** ud af vinduet. ARRRGGGG!

En tekniker blev tilkaldt, men uanset hvad der blev gjort og hvad der blev forsøgt reetableret, så ville den bare  overhovedet ingenting. Heldigvis kunne al data reddes, og eneste ulempe bliver geninstallering af samtlige programmer i morgen – hvilket selvfølgelig er træls nok i sig selv.

På positiv siden var det netop i dag, at firmaets aller dygtigste-sødeste-rareste tekniker, min helt egen it-nørd, endelig vendte hjem efter sit eksil i Århus.

Ikke nok med han brugte stort set hele sin arbejdsdag på mig – han turde også låne mig hans egen bærbare, så jeg dog kunne lave lidt. Desværre uden alle min specialprogrammer, men trods alt bedre end ingenting.

Modig mand egentlig… med det held der har fulgt mig i dag 😕

I morgen bli’r bedre… i morgen bli’r bedre… i morgen bli’r bedre…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *