Countdown – 42 dage til ferie

Kalenderen er her til morgen opdateret med de forløbige aftaler et par måneder frem…

Reelt er der kun to fulde arbejdsuger tilbage før sommerferien – forstået på den måde, at der i de andre uger ligger helligdage, kursusdage, hele hospitalsdage og bare-fordi-fridage. Det er ganske rart at tænke på. Ikke fordi jeg er ked af at gå på arbejde – tværtimod – men afveksling i hverdagen er bestemt heller ikke af vejen.

Specielt meget glæder jeg mig til 4 dages Flash CS4 kursus på Media College Aalborg. Jeg kan høre på folk, der har deltaget i kurserne før, at tungen skal holdes lige i munden for Flash ligner ikke ret meget andet. Uheldigvis ligger kurset lige før min lange sommerferie og det optimale ville være, at jeg kom igang med at bruge det med det samme. Det er der ikke noget at gøre ved. Jeg har min arbejdsbærbare med hjemme og så må jeg øve mig i ferien. Hvis jeg ellers får tid til det.

One Comment

  • Anita

    Nu gider jeg fakkertalt snart ikke høre mere om den sydlandstur. Æææjjj, hvor er de sure, de forpulede rønnebær… 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *