Hvem har danset regndans..?

Regnen siler ned over Nordjylland og det er gråt, koldt og trist.

Jeg havde pakket støvler og lange bukser væk… men jeg må vist bide i det sure æble og trække i det i dag. Efter at have været ude med den rødhårede, må jeg nok konstatere, at det ikke lige er vejr til bare fødder i sandaler!

Der ligger en lang weekend og venter lige om hjørnet – så kan jeg glæde sig over det i stedet for!

2 Comments

  • Mette

    Poder rider dressur men også de baner har godt af vand. I hvert fald er det absolut rarest at være tilskuer, hvis de har fået noget vand.

    Og selv god weekend!

  • Deborah

    Sådan er det også her, men Banen (læs: Galopbanen) har RIGTIG godt af noget vand, men ville klart også foretrække, det kom om natten. Rigtig god weekend til dig. Hos mig står den på – ja gæt engang! Galop!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *