Ferien er bestilt…

Poden og jeg skal tilbringe 8 dage i Portugal, nærmere bestemt ved Algarvekysten. Vi skal rejse med Århus Charter – dog med afrejse fra Aalborg. Jeg har ikke tidligere besøgt Portugal, men mon ikke det er lige så dejligt som så mange andre steder i Sydeuropa.

Og så vil jeg altså slemt gerne selv afsted i år. Sidste år endte jeg på hospitalet 10 dage inden vi skulle rejse til Kreta og måtte sende poden afsted sammen med min eksmand – det sker IKKE i år!!!

5 Comments

 • Henrik

  Hej Mette

  Jeg ankom netop tilfældigt til dit Portugal-relaterede blogindlæg via Blogbot, og vil hermed blot lige tippe dig om min hjemmeside http://www.portugalnyt.dk hvor I kan finde inspiration til oplevelser under ferien i Portugal samt læse om landets kultur.

  I kan roligt glæde jer. Portugal er et dejligt land!
  Henrik

 • Mette

  @ Suzanne – der er sørme også dejligt herhjemme men jeg gik desværre glip af ferien sidste år pga. alvorlig sygdom og det var poden ked af – så i år vil vi afsted.

  @ Jens – jeg vil se om jeg kan finde modet til at leje en bil og køre lidt op i landet – for det lyder som om det er her vi skal finde det mere autentiske Portugal.

 • Jens Larsen

  Algarve kysten er et dejligt sted! Jeg var der sidste efterår på firmaets regning under påskud af en konference 🙂

  Jeg har skrevet lidt om det i min rejsedagbog, krydret med lidt billeder… Har du muligheden, så bør du besøge den lille bjerglandsby jeg kørte op til, det er den mest fantastiske og stemningsfyldte by jeg længe har set, bygget op omkring et slot…

 • Suzanne

  Jeg er overbevist om, at I får en aldeles dejlig ferie. Rigtig god tur når tid er… Vi skal ikke rejse i år – så vi holder os til Costa del Altan og Strand 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *