Ønsketænkning

Hvergang jeg ser et stjerneskud, ønsker jeg mig en opvaskemaskine
.

… og så brugte poden ellers resten af opvasken på at oprulle lister med, hvad der var bedst og værst at tørre af. Inden for tallerkener lød listen f.eks.: middagstallerkener, dybetallerkener, underkopper og desserttallerkener – startende med de værste først. Bestik: knive er bedst, resten er altsammen noget l***, men allerværst er gryde og pander… det er virkelig bare skod.

Opvasken tog et max. kvarter – og bagefter ville hun alligevel godt gi’ mig ret i, at det ikke er så slemt, når bare vi hjælpes ad! Men derfor kan hun/vi jo godt ønske en opvaskemaskine!

Og så blæste hun ellers ud af døren til jumpstyle og tog alle ordene med sig… sikken en ro det gav!

8 Comments

 • Jette

  Jeg fik min første opvaskemaskine for 1 år siden. Den er GULD værd. Jeg glæder mig over den hver eneste dag. Som eneforælder med 2 børn er der bare så meget andet at bruge tid på 🙂 Og jeg havde ALDRIG troet at jeg skulle sige sådan. Har klaret mig FINT uden, men ville bestemt ikke undvære den igen! Så må glassene bare skiftes ud engang imellem 😉

 • Mette

  Det lyder bekendt og når jeg så pointerer, at jeg ikke får penge for at gøre rent, lave mad osv. så ruller hun bare med sine brune svensker og siger “du er squ da også husmoderen”.

  Så fik hun også lige læst og påskrevet… husmor, må jeg være fri 😉

 • Gitte

  Min mener bestemt også, at oprydning på værelset skal under lommepenge-systemet, meen der er vi nu ikke enige. Han mener mu også, at han burde få penge, bare han vrikker med lillefingeren :-).

 • Mette

  Poden tjener skam også sine lommepenge… hjælp med opvasken, eftermiddagsluftning af den rødhårede, rengøring af sit eget værelse. Og (lad hende ikke læse det her) hun er ikke engang ret dyr 😉

 • Gitte

  Her i huset har jeg en “opvaskemaskine”, nemlig sønnike. Han er begyndt at tjene lommepenge ved at vaske op efter aftensmaden. Uha hvor jeg nyder at sidder og se tv-avis, mens han klare ærterne (næsten uden brok)

 • Anita

  Man skulle simpelthen tro, vi var i samme familie, for idag stod jeg og tænkte på, hvor lykkelig jeg ville være, hvis bare jeg havde en opvaskemaskine og egen vaskemaskine.

  Jeg er stensikker på, det ville give mig SÅÅÅ meget mere luft i hverdagen…

 • anette

  Jeg kan godt forstå poden 🙂

  Men da jeg boede alene, og havde penge til enten en opvaskemaskine eller en vaskemaskine, ja så valgte jeg en vaskemaskine. Jeg ville hellere fortsætte med at vaske op i hånden, end at gå på vaskeri, trods alt 🙂

  • Mette

   Vi står faktisk og hygger os, snakker, griner og får løst alle verdens problemer (næsten). Det generer mig ikke det fjerneste at vaske op – og faktisk glæder jeg mig over, at mine glas er fine og klare og bestikket uden flyvrust.

   Det eneste tidspunkt jeg savner den, er når vi har haft gæster og opvasken er stor.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *