O at være en tøjhund…

Himlen var helt urimelig blå og det klædte tjørnen, som lige nu står i sin allerflotteste blomsterpragt.

Formiddagen blev tilbragt i skoven og eftermiddagen i haven. Jeg ved ikke med dig… men kors jeg bli’r træt af så meget frisk luft og sol.

Den rødhårede er vist tilbøjelig til at gi’ mig ret, for hun ligger mæt og tilfreds efter dagens oplevelser og snorker temmelig højlydt i dagens sidste solstråle. Naboens kat levnede hende ikke meget ro til en eftermiddagslur i haven, så hun er vel i underskud 😉

O at være en tøjhund
kysse en blankøjet dreng
bo i hans venlige arme
sove sig mæt i hans seng

Der ligger nyvasket soltørret sengetøj på dynerne, og de indbyder til en tidlig nat – så snart poden er i hus i aften, siger jeg godnat!

3 Comments

 • Mette

  Jeg har 36 kvm og jeg mener måske at “have” er et stort ord at bruge 😉

  Men vi kan komme ud, det er det vigigste. Og der er da plads til både græs, blomster og havemøbler. Så jeg er rigtig godt tilfreds med min lille plet på jorden.

  Og hvis det bli’r for småt, har jeg hele Hammerbakker lige på den anden side af hækken!

 • susanne hansen

  jeg er så misundelig.. jeg drømmer om min egen have, endten i form af at eje et hus med have, eller eje et kolonihus.. Jeg savner den naturlige træthed man får i kroppen efter at have brugt ½ dag på at forskønne den..
  og så ikke at forglemme den ømhed i ryg og ben af de akavet stillinger man må tage i brug for at få det resultat man søge

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *