Læsefryd

Nogen bøger har jeg ikke tålmodighed til at vente på dukker op på biblioteket – dem er jeg simpelthen nødt til at købe!

Det gælder bl.a. Jo Nesbø’s “Headhunterne”, som allerede står ny og ulæst i reolen. Men også Camilla Läckberg’s “Tyskerungen”, som jeg var heldig at få tilbudt til en ret overkommelig pris, blot en uge efter den var udkommet.  Sammen med sidstnævnte røg også Åsa Larsson’s “Indtil din vrede er ovre” og Jens Lapidus “Cash” (svenskernes yndlingskrimi) med i kurven. Ham kender jeg ikke – men jeg fik den nærmest i nakken, og så skal han også have en chance.

Der bliver spejdet efter posten – jeg håber, de når at komme inden påske.

Jeg drømmer nemlig om, at jeg på mine fridage kan finde en varm krog i haven – og så skal der læses!

2 Comments

  • Mette

    Tak og og også god påske til jer i Skovhuset!

    Jeg køber ofte bøger på nettet. De sidste tre på http://www.saxo.com/dk/ – der var lagersalg og jeg fandt flere billige titler. Af og til har Netto også billige bøger – samtidig med udgivelsen af Tyskerungen solgte Netto Läckbers tidligere udgivelser for kun 39,95 – og så måtte jeg jo også eje dem, selvom jeg allerde har læst dem..

  • Birgit

    Jeg deler din læsefryd – jeg er i gang med Tyskerungen af Läckberg. Køber du bøger på nettet og hvor? Jeg kan anbefale dig Jordens søjler og Uendelige Verden af Ken Follett – det er fantastiske bøger og de er tykke, så de varer lidt mere end et par dage….fortsat god læselyst og god Påske til dig og Poden…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *