Metropol

Poden og jeg så “Kærestesorger” i Metropol i Aalborg her til aften. Efter forholdene i andre danske biografer, er det en meget lille biograf med 3 små sale. Til gengæld er den langt langt hyggeligere end den store nye vi har i byen, og vises en film begge steder, vælger jeg helt klart at se den i Metropol.

I 50 år er det familien Elimar, der på det nærmeste har haft monopol på at vise biograf film i Aalborg. Og i forbindelse med 50 års jubilæet er der lavet to glasmosaikker, der hænger i Metropol. De er ret store og viser på en sjov, anderledes og nærmest 2 dimentional måde biografernes historie.

Jeg synes de var så flotte, at det lille kamera måtte op af tasken!

… i øvrigt: god film og god mad 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *