Jeg lærer det aldrig…

Det fine solskinsvej lokkede den rødhårede og jeg i hundeskoven.

Desværre endnu en af de dårlige oplevelser, hvor jeg bliver mødt af en mand med et skrigende barn ved den ene hånd og en Cavalier King Charles spaniel løftet helt op under hagen med den anden.

Det er forbudt at medbringe bidske hunde i hundeskoven. Men det burde saftsuseme også være forbudt at medbringe hunde, der ikke må lege og børn der er bange for hunde.

Jeg lærer aldrig at forstå det… hvad pokker vil sådan nogen mennesker dog i en hundeskov?

2 Comments

  • Mette

    Vi har heldigvis aldrig være udsat for bidske hunde i huneskoven heroppe – men til gengæld rigtigt mange hunde i snor, hunde der ikke må lege, børn der skriger og ejere der ikke er klædt på til udendørsliv…

    Hammerbakker er kæmpe stor og der er så rigelig plads til alle typer, så hvorfor holder de sig ikke bare uden for indhegningen?

    Det kræver nemlig som du siger Birgit: omtanke!

  • Birgit

    Der burde være et tydeligt opslag udenfor indgangene til landets hundeskove, hvor det tydeliggøres at bidske hunde og børn, der er bange for hunde INTET har at gøre der – ligesom almindelig mennesker med deres pæne tøj også hellere må finde et andet sted at ‘lufte’ sig. Jeg kender rigtig mange, som har haft kedelige og bestemt ikke ufarlige oplevelser med bidske hunde, der har overfaldet andre hunde/hvalpe – det er rigtig synd for ideen med at have et sted, hvor hundene kan lege og tumle uden snor, er rigtig god – men det kræver altså lidt omtanke af ejerne!!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *