Feel good fredag…

Der dufter af forår derude. Solen skinner og jeg synes så småt batterierne begynder at lade op efter lang tids vinterdvale.

Jeg har perlehyacinter i vasen og spirene løg i krukker. Der ånder fred og ro på alle fronter, og jeg kan kun smile og være rigtig tilpas med, hvad livet har at byde mig lige nu. Og det er jeg.

Jeg har fred i sjælen. Og i hjertet… jeg kan se ham, tale med ham og være tæt på ham uden at panikke. Det er mest, når de der blå blå øjne smiler til mig, at jeg kan mærke, at jeg ikke er ligeglad. Men det gør ikke noget. Jeg er på vej. Vi er på vej.

En dejlig weekend venter forude. Uden planer, uden forpligtelser og jeg glæder mig!

I ønskes en god en af slagsen!

5 Comments

  • Mette

    @ Catarine – jeg er glad. Helt derind hvor det også gør godt!

    @ Deborah – Vi har haft det fineste forårsvejr. Og for at jokke ekstra i det, kan jeg fortælle, at jeg har haft sengetøj på tørresnoren i haven 🙂

  • Deborah

    Det lyder rigtig godt, men den med solen må du dælme længere ud i skoven med, sammen med den røde. Her har det regnet og været GRÅT og rigtig råkoldt! Men weekenden skal nok blive god vejret uanset. Jeg indretter mig efter det. Og en rigtig god en til dig også!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *