Tøsestøj

Min planlagte stille weekend fik en brat ende da der for få timer siden flyttede ekstra tøsestøj ind oppe på første. Endda med dyner under armen… så jeg slipper nok ikke af med dem før i morgen 🙂

Det er okay – bare de hygger sig, så må de hjertens gerne være her.

PS: en 14 årig pige på 1.89 – det er altså høj!!!

6 Comments

 • Mette

  Jeg tror lige, jeg kan snige mig op på 164 cm – hvis jeg strækker halsen.

  Og er i virkeligheden også godt tilfreds 🙂

 • Deborah

  Ja så bliver jeg altså vildt glad for min 1.62. Kunne ikke tænke mig at være så høj. Vi har også en pige i familien der er noget nær lige så høj – det er også genetisk.

 • Mette

  Jeg tror ikke “foderet” er skyld i det i dette tilfælde. Det er vist genetisk bestemt. Hendes forældre er også meget høje. Hun fortæller at hvis nogen (sundhedsplejerske, læge) havde været opmærksom på det, da hun var i 10-11 års alderen ville man ha’ forsøgt at bremse hendes vækst lidt med hormoner. Nu er det for sent.

  Hun er i øvrigt både pæn og harmonisk bygget – og kan bære højden.

 • Birgit

  Fnis – ja det er højt – mon det er kosten de får i dag? Med vovserne kan vi jo altid regulere fra hvalpefoder til almindeligt ‘vedligeholdelsesfoder’ – det er ikke så nemt med de tobenede – men hun kan vel have en fremtid som model?
  Fortsat god weekend.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *