Weekend forude… allerede

Så er der meget snart gået en uge. Igen. Og en forholdsvis stille en af slagsen. Privat i hvert fald.

Jeg er ret godt tilfreds med stilheden. Jeg bliver så forbandet træt af de evige op og nedture min hverdag ellers har bestået af længe. Jeg trænger til en periode, hvor der bare er… stilstand! En periode hvor jeg ikke skal noget, hvor jeg ikke skal præstere noget og hvor jeg ikke behøver bekymre mig om og tage stilling til… noget som helst!

Sidste weekend var der knald på og jeg var stort set “på” heletiden – denne weekend skal jeg ingenting – absolut ingenting – bortset fra at hygge mig med poden og den rødhårede. Det er meget velkomment.

… måske hiver jeg stikket til telefon og computer ud weekenden over for at være sikker på, at det forbliver sådan. Men også kun måske!

Blomsterne står i en vase i min stue

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *