Perlerne IF

De der skøre gutter jeg arbejder sammen med elsker at lege/spille/konkurrere/triumfere… vi er hver sommer med i Tour De France Manager spil, og nu er jeg så også inviteret til at deltage i Superliga Manager spil.

Og hvad gør man så lige, når man ikke har en brik forstand på fodbold og alligevel gerne vil lege med?

Først tænkte jeg på at vælge ene spillere hvis fornavn begyndte med M. Eller spillere med efternavnet Nielsen. Eller spillere som så godt ud i korte bukser (desværre betydeligt besværliggjort af, at det er tegneseriefigurer man vælger) – nå…

 … til sidst fandt jeg den røde tråd og her er så mit hold. Kan du gætte, hvilket kriterie der har været for at komme med..?

Yes, smækrelækre chokoladebrune lår… jeg har så fået at vide, at det faktisk er ganske udmærkede spillere også.

Sådan..! Jeg øjner allerede vinderchancer 😉

7 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *