Saturday Night

Jeg var lidt spændt på, hvad hun ville sige – poden – da jeg inviterede hende til at se “Saturday Night Fever”.

Store flipper, åbentstående skjorter og BeeGees – det var squ tider. Og trods sine 32 år på bagen holdt den hele vejen. Problemerne Tony har med kammerater og piger er vel evigt aktuelle og Nanna synes at tøj- og dansestilen var hyle morsom. Mor blev bare helt nostalgisk… 14-15 år var jeg dengang John Travolta var hot!

Et par moves fik vi da også lige afprøvet 😉

Staying alive staying alive…
ah ah ah ah staying aliiiiiive!

5 Comments

 • Jens Larsen

  🙂 Jeg købte en “Greatest Hits” med Bee Gees til vores skiferie, og vi sad og skrålede med hele vejen ned gennem Tyskland. Musikken holder stadig, og er fremover at finde blandt vore “skihits” sammen med Anton aus Tirol og Wir wollen die Eisbären sehen 🙂

  Iøvrigt er min datter også helt syg med musikken, en dag vi sad i bilen og hørte “Staying Alive”, røg det ud af Josefine – Far hvorfor synger de Stena Line 🙂

 • Mette

  @Deborah – pudsigt! Jeg har også et blødt punkt når det gælder Berry White og har en del med ham på iPoden 😉

  @Trine – jeg lokkede en god ven til at læse Stieg Larsson og måtte tilgengæld afprøve hans yndlingsforfatter, som er netop Koonz. Ikke den genre jeg er mest vild med, men som underholdning er det helt okay (og det var lige det eneste det lokale biblioteket kunne byde på i fredags 😉 )

 • Trine

  Jeg er ikke SÅ gammel i gårde men kmæene bliver styadig bløde ved synet af John Travolta:0))

  Og så kan jeg se at du læser Dean Kooonz. Jeg er VILD med hans bøger og troede faktisk ikke at denne specielle form for gys var noget for en sindig nordjyde som dig:0)))

 • Deborah

  Det er noget af det fedeste, der er lavet 🙂 Jeg ELSKER musikken og det hele. A pros pos nostalgi, så har der været Barry White på Charlie her til aften. Ham er jeg også helt skør med!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *