Ingen forår på vej… endnu!

Der er langt til forår og min meget tidlige tur med den rødhårede ned på markerne var en kold fornøjelse.

Jeg har fri, men den information havde Arabella ikke lige fanget, så allerede kl. 6 begyndte hun at kaste sig rundt i sækkessengen under trappen – det larmer temmelig meget og jeg ved af erfaring, at hun stopper ikke før jeg står op og hun kommer ud.

Nu kan jeg så sidde her med min kaffe, mens hun snorker højlydt i selv samme sækkeseng… men jeg har fri og det gør ikke noget!

Og så kan man jo altid købe en bunke franske anemoner og drømme sig til forår..!

2 Comments

  • inge - viva italia

    Det får mig til at tænke på da vi fik vores bernersennen hvalp i sommerferien… Hun stod op hver dag kl. 05.00 – sammen med mig:-)
    Det gav mig 3 timers ekstra ferie hver dag i 7 dage og det i 3 uger = 63 timer….. Jeg plejer at sove 6 timer om natten til hverdag og mere i ferien, så jeg lavede regnestykket 63 delt med 18 (vågne timer) …. ja, det udløser faktisk 3,5 dages ekstra ferie – tid jeg sikkert bare havde sovet væk…. Bisart regnestykke….

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *