Grrrrrrrrr

Ingen… absolut ingen af de nye smarte ting i wordpress du’r med mit tema. Masser af de fede plugins dur heller ikke. Jeg har bøvlet med det selv – længe – har tilmed haft fat i den mest hardcore nørd jeg kender, men heller ikke her var der umiddelbart hjælp at hente!

Jeg er nok nødt til at bide i det sure æble og finde mig et andet tema. Og så ellers bare gå i gang med at modificere, så det passer til mig og mine behov.

Gør det noget jeg siger

pisosse

.

One Comment

  • Deborah

    Nej slet ikke – jeg har jo også problemer! Så jeg kender det. Jeg skal hver gang jeg skal uploade fotos slukke for Active X-plugin ellers kan jeg ikke uploade fotos – nøden lærer nøgen kvinde at spinde el. noget i den stil 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *