Erle perle perker

Nogle vil kaldes noget de ikke er … andre er noget, de ikke vil kaldes.
.

“Perle” – det er ynkeligt at høre Hanne Bech Hansen forsøge at bortforklare. Hvorfor ikke bare indrømme, at der bliver sagt og ment “perker”?

Og omvendt… når man befinder sig i orkanens øje og midt i en ophedet demonstration, så kan man efter min mening ikke tillade sig at være så fintfølende – offerrollen som forudrettede påtager sig er ganske uklædelig. Hvad skulle betjenten ha’ sagt: “Kære Kafarnolo Zamzam. Vil du ikke nok være sød at sætte dig ned, når jeg be’r dig om det?”

Stop dog den diskussion – den er helt ude af proportioner!

.

2 Comments

  • mads

    Du har fuldstændig ret Mette – mit mellemgulv bevæger sig stadig, som et stempel af grin over Hanne Bech Hansen. Gad vide om jeg kan få et par nye sko. Mine tæer krummede ud igennem sålerne. Hun er et nummer for “søgt”.

  • Anita

    Fuldkommen enig!

    Da jeg så Hanne B. Hansen i TV og hørte hende udtale sætningen første gang, måtte jeg altså grine lidt. Det lød helt forkert i hendes mund og hun osede langt væk af, at hun ikke engang troede på sig selv. Den er alt for langt ude for begge parter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *