Det ville pynte…

Der er ikke ret meget pænt at sige om skoven på denne tid af året. Farverne er triste og alt syner mere eller mindre dødt. Det eneste der lyser op, er solens og lysets leg mellem træerne og det er mere end svært at få ind på den digitale film.

Jeg ville ønske, jeg havde brugt mine stjernskuds ønsker på noget mere fornuftigt end mine udsigtsløse drømme. For eksempel kunne sne havde været et af alternativerne. Et pænt lag ville pynte gevaldigt på skoven. Det kan vel nås endnu.

1½ times travetur blev det til. Og nu skal de sidste timer af weekenden nydes med en kop kaffe og en god krimi optaget på DR2 torsdag aften.

.

One Comment

  • Deborah

    Jeg synes nu, du har fået taget nogen dejlige fotos, selvom du synes sneen mangler. Husk at det kan sne helt hen i april. På mange måder kan jeg godt undvære den omend jeg godt forstå, du synes den pynter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *