Smoothie

Med flere års forsinkelse er vi nu også hoppet på smoothie vognen. Det går ikke så hurtigt oppe hos os 😕 – mine kolleger kigger hovedrystende på mig, når jeg fortæller jeg aldrig har ejet en microbølgeovn! Måske kommer det også engang.

Nu har jeg da i hvert fald fået købt mig en længe ønsket blender, og i dag har Nanna og jeg indtaget vores første smoothie. Jeg håber, det kan indføres som en ny, nem og sund slags morgenmad her i huset.

Ligger du inde med, hvad du synes, er opskriften på verdens bedste smoothie, så send mig endelig en kommentar og en opskrift.

.

11 Comments

 • Cirkusprinsesse

  Appelsinjuice (helst friskpresset) hindbær/jordbær/skovbær/blåbær/hvad der nu end er af bær også en banan.

  Bananen er smoothiens bedste ven – især hvis man gerne vil undgå mælkeprodukterne.
  Hvis man vil have en proteinholdig smoothie kan man bruge pasteruiseret æg (den eneste opskrift jeg har er godt nok med A38)

  Iform har også en række opskrifter på deres hjemmeside (http://iform.dk/search-group/articles/smoothie)

 • MissMuffin

  Min smoothie laves uden mælkeprodukter efter kernesund-princippet.

  1 pers: 1 god hånfuld bær eller frugt, 1 banan, 1-2 spsk valleprotein, lidt soyamælk og evt lidt vanilje eller honning som smagsgiver…

  Jeg blander det hele i blenderglasset om aftenen, sætter det på køl og så skal den bar have en tur om morgenen, så er det nemt og hurtigt…

 • Deborah

  Jeg kan rigtig godt lide dem. Men har ikke gjort længe. Appelsin og hindbær er jeg helt vild med, og så mælk i en eller anden form 😉

  Og så iøvrigt – jeg har heller aldrig ejet en mikroovn og gør stadig ikke 🙂

 • Anita

  Jeg er villig til at give det en chance til, for når du siger, at Nanna heller ikke kan li’ klumper, så kan jeg måske holde ud at drikke det du foreslår her. Og sundt er det jo 🙂

 • Mette

  Den vi lavede i dag af jordbær, blåbær, banan, A38, mælk og akacie honning var nu helt fin i konsistensen. Men den fik også for fuld skrue i blenderen – poden kan ikke li’ “klumper”!

  Nanna ville også gerne undvære A38… hun er ikke så vild med den syrlige smag, så i morgen prøver vi at lave den på mælk alene.

  Jeg har læst mig til at man godt kan hælde et par håndfulde havregryn i uden det ødelægger smagen – og så er det jo også pludselig et mættende morgen måltid. Det skal prøves.

 • Anita

  Jeg hoppede også sent med på bølgen, men hoppede desværre ligeså hurtigt af den igen. Jeg har enormt svært ved at drikke most frugt. Især den slags, som indeholder kerner. Jeg synes ikke det er så lækkert at få en temmelig grynet masse i munden, så måske skulle jeg i virkeligheden bare holde mig til min sommerklassiker; vanilleis, banan og lidt mælk.

  Den vinder hver gang 😉

 • Rikke

  Hmm ! Hvis du får nogle gode opskrifter, så send dem lige videre. Jeg hører åbenbart også til den langsomme kategori :-/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *