Jeg undres…

Jeg har fået ny genbo. En yngre alene fyr. Mens jeg vaskede gulv stod han udenfor i øsende regnvejr… og røg! Det gør han ofte.

En nabo et par numre længere henne har indrettet sit lille bryggers til rygerum og her sidder hun selv og hendes gæster, når der skal ryges.

Et andet sted hænger mand og kone ganske ofte med hver deres kop kaffe og hver deres smøg ude under emhætten.

Jeg undres… virkelig!

.

4 Comments

 • Mette

  Jeg kan forstå det, hvis man har børn eller andre familiemedlemmer der ikke ryger… men her er tale om alene mennesker – i de to første tilfælde i hvert fald.

  Et eller andet må der være sket efter indførsel af rygeforbuddet siden folk er så bevidste om det i deres eget hjem også!

 • Katrine

  Nu er jeg jo ryger… Og jeg ryger heller ikke indenfor. Står pænt ude, også i regnvejr! Men jeg er måske lidt atypisk ryger, for jeg hader lugten og kan ikke tåle synet af et askebæger…. Så jeg undres faktisk også 🙂

 • Belle Blues

  Min mor ryger også under emhætten. Jeg tror lidt det er selvbedrag, at det skulle være bedre end bare at ryge hvor som helst. De skadelige partikler skal nok blive spredt over det hele alligevel, er min teori. Til gengæld kan jeg godt forstå, at folk går udenfor for at ryge, hvis de har familiemedlemmer, der ikke ryger.

  Jeg ryger ikke selv og ville aldrig tillade nogen at ryge i mit hjem. Heller ikke ud af vinduet eller under emhætten. De må udenfor, må de! 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *