Så kom de frem…

– løbeskoene. Det tog lidt tid at finde dem, men nu skulle det altså være.

Og luftet blev de… 5 km til stor fornøjelse for den rødhårede, lidt mindre fornøjelse for mig. Endnu! Men det kommer, det ved jeg jo.

loebesko

Det er såmænd ikke nogen udløber af noget nytårsfortsæt eller lignende – men Nanna og jeg trænger begge til at finde en lidt sundere livsstil frem og aftalte at den altså skulle starte efter jul. Og det blev den! 

Desuden har jeg, af uvist hvilken årsag, sagt ja til at deltage i et indendørs fodbolsstævne, som bliver afholdt i firmaet i slutningen af januar. Og så ville det være rart, at kunne løbe fra den ene ende af banen til den anden uden at blive forpustet 😉

Jeg har absolut intet begreb om at spille fodbold, men reglerne er sådan, at der skal være en pige på banen, så okay… og muntert plejer det at være.

.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *