Skår i juleglæden…

Julestemningen forsvandt som dug for solen.. med bekymringen for min mor, med kedelige beskeder jeg bare ikke havde brug for at høre, med hverdagsord som gjorde jeg følte mig fravalgt og andre… usagte, som ikke gjorde mig noget godt… og så den totale mangel på udsigt til hvid jul.

Jeg håber, jeg genfinder den… juleglæden… når duften af and og flæskesteg i morgen aften når min næsebor, når julelysene tændes i ungernes øjne, når jeg kan sætte mig og være tilstede i nuet og glemme alt om det, der gør mig…

.

4 Comments

 • Katrine

  Jeg kender godt følelsen af mangel på juleglæde….

  Her er der lagt kraftig dæmper på juleglæden og troen på miraklernes tid. Den unge Mads fra Ribe der er forsvundet, er min kusines søn…. Det er simpelthen rædselsfuldt!!!!!

  Men Mette, vi må stramme os an, især for podernes skyld, og så kan vi græde lidt i pudevåret senere 🙁

  Rigtig glædelig jul, trods alt

 • Birgit

  Kære Mette. Den hvide Jul må nok siges at være udenfor rækkevidde; men jeg håber du finder Juleglæden alligevel. Rigtig god bedring til din mor og den rødhårede. En rigtig Glædelig Jul og et Godt og spændende Nytår ønskes du af Birgit og alle poterne i Skovhuset….

 • Deborah

  Jeg troede ikke, det var så slemt med din mor? Det gør mig ond, at duu skal bekymre dig, og miste Juleglæden. Hvad med vovsen, er hun ok? Trøstekram fra mig

 • Anita

  Jeg håber så inderligt, at du genfinder juleglæden. Om ikke andet, så bare et lille smil. Det behøver ikke være så stort altsammen. Lidt har også ret.

  Cyberknus til dig…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *