Noget rigtigt ØV…

👿 – det er helt ærligt et rigtigt møg tema, jeg har valgt mig til den her blog.

Den nye “trådede kommentar” funktion, der er en del af den nye 2.7 version fungerer ikke, og så havde jeg fundet det fineste “let-it-snow” plugin, der kunne julepynte lidt her på siden… det fungerer heller ikke! Anita sendte mig et plugin, der skulle give en masse flere smilies… du’r ikke – og hendes spamord plugin du’r heller ikke! På mit tema vel at mærke!

Nå øv… måske skulle jeg bruge juleferien på et redesign og så bygge oven på et tema, hvor tingene fungerer, f.eks. WP Default 😕

.

8 Comments

 • Mette

  Selvfølgelig er “nørd” ment positivt Jens… og selvfølgelig har jeg pillet i CSS filerne 😕

  Underligt som jeg altid skal bebrejdes, at jeg selv er skyld i mine pc-problemer – min helt “egen” tekniker på jobbet, starter altid med at spørge: “hvad har du nu pillet ved?” 🙂

  Julen er snart et overstået kapitel… så nu gider jeg slet ikke snevejr 😕

 • Jens Larsen

  Nu antager jeg at du mener “nørd” i en positiv forstand, for min side kører jo fint lige nu 🙂

  Når det oprindelige tema virker, og kender jeg dig ret, så er det sikkert fordi du har været ved at pille i CSS filerne for det tema du anvender. Du kan jo evt. prøve at installere samme tema i en “ren” version, altså uden Mette Bech “forbedringer”, hvis det ikke virker der, så er det nok fordi temaet bare ikke håndterer den slags effekter…

  Så vidt jeg husker er snevejret baseret på Java effekter, har du andre plugins der kører via java?

  Nå jeg må smutte igen, er ved at sne inde på min side 😉

 • Jens Larsen

  Tak for snevejret, det virker fint hos mig… Der findes en række forskellige plugins med snevejr, et af dem virker sikkert på dit tema..

  Angående ver. 2.7 så havde jeg store problemer med at få det op at rulle, jeg måtte ændre i de “customiseringer” jeg har lavet på mit tema for at få det til køre problem frit.

  Jeg har også haft problemer med at anvende “akisimet” hvis det er det du anvender til spam. Jeg fandt ud af, at det drejer sig om for lidt hukommelse, så hvis du deaktiverer alle plugins og derefter aktiverer akisimet, så virker det. Derefter kan du aktivere de andre plugins igen, jeg har ikke haft problemet siden.

  Det der plugin med smilies vil jeg da gerne have et link til..

  Kh Jens

  • Mette

   Jamen Jens – så’n nørd som dig, må da kunne få det til at sne på min side også 😉

   Jeg havde ingen problemer med at installer og køre 2.7 overhovedet og Akismet fungere også fint hos mig – og jeg har fundet ud af at ét spamfiler er alt rigeligt.

   Jeg skal se om jeg kan finde Anitas mail med smily php’en og så sende den til dig.

 • Deborah

  Nej, nej nej – jeg kører default og versionen før dig og der virker de ting heller ikke!!! Jeg bander og svovler også! Jeg kan ikke engang få nyt banner før min “guru” har haft gang i den helt store re-lancering! Det er ellers flot dit tema.

 • Anita

  Jeg ved godt det lyder pessimistisk, men jeg vil vælge at sige, at det er den nye version af WP. Hvis temaet virkede før du opdaterede, så burde det være det nye WP, der er en slags “bug” i. Men hvad ved jeg. Jeg er fornægter – indtil videre 😉

  • Mette

   Anita – den tråede kommentar funktion er først kommet med her i 2.7 og den virker når jeg skifter tema. De plugins du sendte mig, har jeg overhovedet ikke kunne få til at fungere – heller ikke før 2.7. Den nye version er ellers nem og overskuelig og i mine øjne langt mere funktionel end den gamle. Problemet ved at “fornægte” 😉 opdateringerne er jo desværre at man så også går glip af de sikkerhedsopdateringer der sker.

   Deborah – den tråede kommentar funktion virker under default temaet, det har jeg afprøvet. De andre ting er ikke afprøvet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *