Langbortistan

For en måneds tid siden hentede jeg et statistikprogram til den her blog. Af ren og skær nysgerrighed. Jeg synes, det kunne være sjovt at se, hvor folk kommer fra i landet/verden, hvordan de finder mig, hvilke søgeord de bruger, hvilke link der refereres fra, osv.

De mest eksotiske besøgende kommer fra:

Traismauer, Niederosterreich
Parker, Pennsylvania
Petaling Jaya, Malaysia
Lima, Peru
Dakar, Senegal
Miami, Florida
Yeovil, Somerset, England
La Paz, Bolivia

Men også Slagelse, Skovlunde og Sæby er repræsenteret.

Jeg kan jo så bare undre mig over, hvad i alverden de får ud af at følge mine små udgydelser fra sofaen i Vodskov 😕 Men det får jeg nu nok aldrig svar på.

.

3 Comments

  • Lis by UK

    Tror da det er “mig” der er den fra Yeovil, Somerset, England……jeg er meget dansk, men bor nu paa 2 aar her i UK, ikke langt fra Windsor……og da jeg ikke syntes du skal undre mere over hvorfor jeg kigger forbi saa lige denne lille hilsen, jeg har fundet din side via andre og haenger altsaa ved. og det er vel fordi du skriver om hverdagen som den er paa godt og ondt, “bare fordi”, som min soede datter sagde da hun var lille, nu 26……men jeg er ikke god til ellers lige at give mig tilkende, maaske en fejl……vil oenske dig og din datter plus den roedhaarede en rigtig glaedelig jul og et godt og lykkebringende 2009….. 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *